FANDOM


From Youtube

Description Edit

I belive, that this is what is happening now on World scale.


E: Ti si me našel?! Ti si mi to napravil. Postrigel si mi lase. Mučil si me. Mučil si me! Čemu? V: Rekla si, da hočeš živeti brez strahu. Želim si, da bi bila lažja pot, a je ni bilo.

E: Utihni! Nočem slišati tvojih laži. V: Tvoj oče je rekel, da umetniki izrabljajo laži, da povedo resnico. Da, ustvaril sem laž, a ker si ti verjela vanjo si našla nekaj resničnega o sebi.

V: Ne beži pred tem, Evey. Bežala si celo življenje. Poslušaj me, Evey. To utegne biti najpomembnejši trenutek v tvojem življenju, prepusti se mu. Odvzeli so ti starše. Odvzeli so ti brata. Vtaknili so te v celico in ti pobrali vse, kar so lahko vzeli, razen življenja. In verjela si, da je to vse, kar imaš, mar ne? Edina stvar, ki ti je ostala, je bilo življenje, toda ni, ali pač? E: Prosim... V: Našla si še nekaj več... Nekaj, kar ti je vredno več kot življenje. Saj si jim, ko so ti grozili s smrtjo, namesto, da bi jim dala, kar so želeli, rekla, da raje umreš. Soočila si se s smrtjo, Evey. Bila si mirna in molčeča. Poskusi zdaj občutiti, kar si čutila takrat.

E: Bog je v dežju.

File history

Click on a date/time to view the file as it appeared at that time.

Date/TimeThumbnailDimensionsUserComment
current22:39, April 26, 2015Thumbnail for version as of 22:39, April 26, 2015480 × 269 (6 KB)AdamDeanHall (Talk | contribs)created video

Metadata